7. 12. 2019 (sobota) – Zimní tuláček

7. 12. 2019 (sobota) – Zimní tuláček

Start v 7.30 hodin od zastávky Brušperk, Střed

Cíl: salónek restaurace U Tochy !!!!!!

Procházka zimní přírodou po okolí Palkovických hůrek. Délka trasy cca 15 až 20 km, dle aktuálních klimatických podmínek. Startovné: 10 Kč, odměna: účastnický list, razítko, příjemné chvíle strávené v přírodě a zdravý pohyb. Jde se hromadně! Zveme všechny příznivce!

INFORMACE: 604391007

Author: Ivka

2 thoughts on “7. 12. 2019 (sobota) – Zimní tuláček

  1. Naše tradiční akce. Těším se na setkání se starými známými. Na tůru nejdu ale určitě si posedíme a zazpíváme, letos U Tochy kde je cíl protože U Geně mají večer akci.

  2. Tak je to za námi. Zúčastnilo se 13 turistů, Nic moc ( ale sami dobří 🙂 ). Jen škoda že z Brušperku jsme byli jen čtyři. Výborná parta, někteří až z Polska. Až na dvě děvčata které s námi šly poprvé byli všichni naši dobří známí. Zimního tuláčka se nezúčastňuje moc turistů, většinou naši již tradiční přátelé. Letos pravda chyběla parta z Vítkovic ale snad příště. Tato akce se stala spíš přátelským setkáním s procházkou po okolí Brušperka a následným posezením na kterém si sdělíme zážitky a zazpíváme si. Takže za mě dobrý a prosím hlavně účastníky aby napsali nějaký ten komentář a děkuji všem za účast.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *